Unde publici un anunt imobiliar incat sa fie cat mai vizibil online si sa ai sanse mari la vanzare?

Unde publici un anunt imobiliar incat sa fie cat mai vizibil online si sa ai sanse mari la vanzare?

Daca vrei sa vinzi o casa, citeste aici ce-ti scriu! Succes garantat!


real_estate_1-1

Sunt sigur ca ti s-a intamplat si tie sa vinzi ceva, o casa, o masina etc. si sa te intrebi unde este cel mai bine sa publici anuntul tau, incat sa fie cat mai vizibil si sa ai sanse reale de vanzare.

Sunt o multime de site de specialitate care in schimbul traficului generat de anuntul tau,  primeasc anuntul tau gratuit.

Din ce spun specialistii, este indicat ca anuntul tau sa fie publicat pe un site specializat pentru topicul anuntului tau: daca ai de vandut o casa, sa publici anuntul pe un site specializat pentru anunturi imobiliare .

Te vei intreba daca nu este mai bine sa publici anuntul de imobiliare pe un site de top binecunoscut care se lauda ca are milioane de anunturi din toate categoriile si sunt de notorietate. Specialstii te sfatuesc sa nu faci asta, mai ales daca ti se solicita si o suma de bani pentru astfel de servicii.

Tot specialistii aduc si argumente: un site de anunturi clasificate (anunturi generale din toate domeniile de activitate) iti primeste anuntul, dar fiind sute de mii de anunturi, al tau va avea sanse minime sa fie vizionat. Acel site nu este optimizat special pe anumit domeniu de activitate, si deci traieste datorita multimii de anunturi publicate in fiecare zi.

Un site dedicat anunturilor imobiliare este sustinut de o echipa profesionista din domeniul imobiliar, cunoaste piata imobiliara, stie cum sa optimizeze anuntul tau, apeleaza la marketing online specializat pe acest domeniu, astfel ca anuntul tau imobiliar sa fie cat mai vizibil, si sa fie prezentat acelora care cauta ceva similar cu ce oferi tu spre vanzare.

Sa nu lungim vorba, am sa va prezint un studiu de caz, astfel sa intaresc spusele mele:

Site-ul www.bazaruldecase.ro  specalizat in anunturi imobiliare, lansat in anul   2009, de curand s-a rebrenduit, s-au facut modificari importante in design si optimizare SEO si in momentul de fata se prezinta cu o haina noua in concordanta cu cerintele pietei in domeniu si a motoarelor de cautare, in special Google.

Sa luam un anunt imobiliar publicat de curand pe acest site: www.bazaruldecase.ro si care il gasim la adresa web:

https://www.bazaruldecase.ro/case-vile-de-vanzare/de-vanzare-casa-vila-4-camere-in-ilfov-copaceni-strada-baltii_i107   si care are titlul:

“De vanzare Casa Vila 4 camere in Ilfov Copaceni Strada Baltii” . Vom observa ca anuntul respectiv are un numar de vizionari de 773 si apeluri telefonice 5. Un scor bun zic eu pentru un anunt publicat pe date de 24 aprilie.

Dar nu ne oprim aici, copiem titlul anuntului si il vom pune (paste) in caseta de cautari pe motorul de cautare Google, si dam cautare.

Ce vom gasi? Imaginea de mai jos spune totul: siteu: www.bazaruldecase.ro ESTE SITUAT PE PRIMA PAGINA, fiind primul anunt in cautari!

cautare google

Daca derulam pagina in jos, putem vedea pe pozitia 8 un prestigios site de anunturi care nici pe departe nu se compara cu site-ul nostru www.bazaruldecase.ro.

pozitia 8 in cautari

Waw o sa spuneti, dar nimic nu este intamplator, este rezultatul unei munci de cercetare, cuvinte , seo, marketing si multe altele.

Deci in concluzie, un site de anunturi specializat pe un anumit domeniu, poate sa bata un site puternic de notorietate si cu staif.

Deci, daca ai un anunt imobiliar de publicat, nu ocoli site-ul nostru: www.bazaruldecase.ro caci ai mai multe sanse de vanzare decat pe un site cu eticheta!

Spor la vanzare! De la Eugen Chis expert imobiliar

Poate te intereseaza si astea:

Nu-i asa ca te-ai luminat? Acum da fuguta si publica un anunt imobiliar pe www.bazaruldecase.ro.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *