La ce se uita un potential cumparator cand cauta un anunt pe un portal imobiliar?

La ce se uita un potential cumparator cand cauta un anunt pe un portal imobiliar?

laptop

La ce se uita un potential cumparator  pe un site de anunturi imobiliare cand cauta un anunt in ce priveste designul interior, sau facilitatile oferite de un propietar?

In piata imobiliara sunt foarte putini bani si daca ne referim la un client care a facut economii de-a lungul timpului ban cu ban, cel mai important pentru el este sa-si cumpere un apartament cu cat mai putine facilitati si sa-si caute singur solutii de design si confort.

In general sunt accesate informatiile despre dormitor si sufragerie, acestea fiind importante pentru un confort, baia si bucataria ramanand pe plan secundar, acestea putand fi renovate in timp.

In alegerea unui apartament, vorbim de doua categorii de vizitatori interesati: acei care sunt la achizitionarea unei prime case, si acei care vor sa se relocheze, care prefera sa lase toata mobila din vechiul apartament, si sa se mute intr-un apartament deja mobilat, in felul acesta timpul de mutare este relativ scurt.

In general, cei care doresc sa-si cumpere o casa, au un buget pana in 100.000 euro.

Ponderea lor sunt undeva de 4% din cei care cauta, o casa pe pamant avand in vedere costurile mai ridicate cu intretinerea unei case fata de un apartament.

Se prefera casa la rosu, decat a unei case finisate, preturile fiind mai mici, neavand rost sa genereze profit unui dezvoltator pe finisaje, preferand sa se faca de catre cumparator cu un buget mic in regie propie.

Primul criteriu in alagerea unei locuinte este zona in care este situata, de aici si diferente mari de pret intr-o locuinta de la marginea orasului si una in centrul cu mai multe facilitati.

number_one_break_hole_150_clr_18741De la Eugen Chis expert imobiliar

Poate te intereseaza si astea:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *