Ce preturi mai sunt la apartamentele din Bucuresti?

Ce preturi mai sunt la apartamentele din Bucuresti?

Imobiliare de la bazarul de case

Un articol captivant despre preturile caselor in Bucuresti

In cele 20 de cartiere din Capitală, incluse în studiul facut de portalul de publicitate imobiliara www.bazaruldecase.ro, proprietarii de apartamente cu 3 camere afiseaza preturi peste 80.000 de euro pentru apartamente aflata in blocuri construite in anii 80.

Preţurile cerute pentru apartamentele vechi cu trei camere din cartierele din Bucureşti au crescut cu aproximatix 200 de euro în luna februarie 2017 faţă de ianuarie 2017, pretul ajungand pana la 80.600 de euro, în timp ce pretul din perioada similară a anului 2016 preţurile au urcat cu aproximativ 1.150 de euro, potrivit studiului realizat de www.bazaruldecase.ro, pe baza ofertelor din baza de date proprie ,ofertele provenind exclusiv de la proprietari.
Studiul  a fost realizat pe baza anunturilor imobiliare provenite direct de la proprietari in luna Februarie si este a patra lună consecutivă de creştere şi totodată cea cu preţul mediu cel mai mare din ultimii aproape 8 ani. Un alt exemplu de crestere s-a mai inregistrat in luna iunie 2011 cand am avut o crestere importanta.


Din studiu realizat avem concluzia unei cresteri substantiale pe segmentul de vanzari la apartamente de 3 camere in Bucuresti, apartamente in blocuri construite in perioada 1980-1990.
Portalul de Publicitate imobiliara www.bazaruldecase.ro intentioneaza sa faca un studiu complex pentru: vanzari case, apartamente de vanzare, garsoniere de vanzare, terenuri de vanzare, vile de vanzare, spatii comerciale de vanzare, spatii de birouri, la baza stiudiilor se vor afla anunturi imobiliare de la proprietari, direct proprietar, fara comision, fara intermediari.

Poate te intereseaza si astea:

Daca v-a placut articolul spuneti si prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *